Adil Bayındır, Konyalıların Birlikteliğini Güçlendirmek İçin İzmir'de

Cumhur İttifakı AK Parti Konya Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, İzmir'de yaşayan Konyalıların birliktelik örgütleri Konyalılar Federasyonunu ziyaret etti. Hüyük Çamlıcalılar Derneği'nde gerçekleşen buluşmada, yerel seçim öncesi Konyalıların belediyelerde siyasal temsil haklarının ihlal edilmesi ve göz ardı edilmesi konusu tartışıldı.

Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak, Konyalıların memleketin çimentosu olduğunu ve temsil haklarının göz ardı edilmesinden duyulan kırgınlığı dile getirdi. Devebacak, partilere eşit mesafede olduklarını ve birlik içinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Adil Bayındır, katılımcıları dinledikten sonra, oy istemek için gelmediğini ve birlikteliği güçlendirmek amacıyla bulunduğunu ifade etti. Bayındır, Konyalıların birlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, Konyalıların güçlü olduğunu ve herkesin bunun farkında olduğunu belirtti.

Bayındır'ın bir sonraki gün, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ve siyasi parti temsilcileriyle bir araya gelerek izlenecek yol ve stratejileri konuşmak için istişarede bulunduğu bildirildi.

Bakmadan Geçme