Başkan Tutal'dan Berat Kandili Mesajı: 'Af, Mağfiret ve Rahmet Temennileriyle Dolu Bir Gecedir

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Berat Kandili dolayısıyla manevi bir mesaj yayınladı, Kandil'in önemine vurgu yaparak müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirtti.

Tutal, mesajında Berat Kandili'nin günahlardan arınmanın ve ilahi lütuf ile bereketlere ulaşmanın müstesna bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Kandillerin sadece karanlık geceleri değil, aynı zamanda manevi feyziyle bunalan gönülleri de aydınlatan önemli günler olduğunu vurguladı.

Başkan Tutal, Berat Kandili'nin bağışlanma ve af gecesi olduğunu belirterek, bu gecenin Allah'ın kullarına bağışlama kapılarını açtığı, manevi temizlik ve birlik duygularının yoğun yaşandığı bir zaman dilimi olduğunu söyledi.

Başkan Tutal, mesajında İslam coğrafyasındaki kardeşlerin kurtuluşuna vesile olması dileklerini ileterek, Berat Kandili'nin dini ve toplumsal hayatta ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaştığı bir gece olduğunu belirtti. Hemşehrileri başta olmak üzere tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni kutladı ve ülkede barış, huzur ve kardeşliğin daim olması için dualarını iletti.

Bakmadan Geçme