Cumhur İttifakı Adayından Müjde: Seydişehir'e Kadınlar Lokali Kazandırılacak

Cumhur İttifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında kadınların toplumsal hayattaki önemine vurgu yapan Demirel, kadınların hayatın her alanında etkin olmalarını sağlamak için çaba göstermenin toplumun ortak sorumluluğu olduğunu belirtti.

Demirel, kadınların mutluluğunun toplumun mutluluğunu belirlediğine dikkat çekerek, bilinçli nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlayacaklarını vurguladı. Bu kapsamda Seydişehir'e kadınların kaliteli zaman geçirebileceği bir hanımlar lokali kazandıracaklarını müjdeledi.

Ayrıca, mevcut üretici kadın kooperatiflerine desteklerinin artacağını ve ticaret bakanlığı ile koordineli olarak kooperatifçilik projelerine destek vereceklerini belirtti. Kadın girişimcilerin online ticarette daha etkin olmalarını sağlamak için mevcut ve kurulacak tüm kadın kooperatiflerini birleştirerek e-ticaret platformları üzerinden destekleyeceklerini ifade etti.

Demirel, mesajını kadınların sevgi ve merhametin temsilcileri olduğu vurgusuyla sonlandırarak, kadınlara sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diledi.

Bakmadan Geçme