Cumhur İttifakı Tuzlukçu Belediye Başkan Adayı Nevzat Kolaş Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Cumhur İttifakı'nın Tuzlukçu Belediye Başkan Adayı Nevzat Kolaş, seçim çalışmalarını hızlı bir tempoyla sürdürüyor. Tuzlukçu'da uzun yıllardır ana muhalefet partisine mensup tek belediyenin bulunduğunu belirten Kolaş, bu seçimlerde geleneğin değişeceğine inanıyor ve esnaf ve vatandaş buluşmalarına ağırlık veriyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın seçim koordinasyon Merkezi açılışı ve esnaf ziyareti ile başlayan seçim çalışmaları, Nevzat Kolaş'ın mahalle ziyaretleriyle devam ediyor. Kolaş, vatandaşların ilgi ve destekleriyle karşılaşıyor ve 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi Tuzlukçu halkının Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğine inanıyor.

Tuzlukçu'nun modern bir görünüme kavuşması, eğitim, kültür, sanayileşme ve istihdam konularında gelişmesi için Ak Belediyecilikle tanışması gerektiğini vurgulayan Nevzat Kolaş, halkın desteğiyle geleneği bozacaklarına inanıyor ve 31 Mart akşamı sandıktan zaferle çıkacaklarına inancını dile getiriyor.

Bakmadan Geçme