Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Konya Ziyareti Programı Belli Oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Konya'da önemli ziyaretlerde bulunacak. Şimşek'in ziyaret programı çerçevesinde Konya Valiliği, AK Parti İl Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi önemli kurumları ziyaret edecek.

24 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 12:00'da, Bakan Şimşek Konya Valiliği'ni ziyaret edecek. Ziyaret, YİKOB Makamında gerçekleşecek ve sadece girişte basına açık olacak. Ardından saat 12:30'da AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek ve burada da sadece girişte basına poz verilecek. Saat 13:00'te ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Bu ziyaret de Taş Bina'da gerçekleşecek ve basına açık olacak.

Bakan Şimşek'in programı saat 17:30'da Ticaret Odası Konferans Salonu'nda devam edecek. Burada iş dünyası temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantının ilk bölümünde fotoğraf çekimi yapılacak ve basın mensupları daha sonra ayrılacak. Bakan Şimşek'in ziyareti, Konya'da iş dünyası ve yerel yönetimlerle işbirliği ve istişare imkanı sağlayacak önemli bir fırsat olacak.

Bakmadan Geçme