Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'den Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'na Ziyaret

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Konya'da çeşitli programlara katılmak üzere geldiler. Ziyaretleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret ettiler.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Konya'da gerçekleştirecekleri programlar için şehre geldiler. Ziyaretleri çerçevesinde, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretleri sırasında ilk olarak Büyükşehir Taş Bina'da bulunan Konya Dijital Tanıtım Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Şimşek ve İleri, Başkan Altay'dan merkez hakkında bilgi aldılar.

Bakan Şimşek, Konya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Altay'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Bakan Şimşek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'yi Konya'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ziyaretleri ve verdikleri destekler için teşekkür etti.

Bakmadan Geçme