Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Mahalle Ziyaretleriyle Vatandaşların Takdirini Kazanıyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart yerel seçimleri için saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beraberinde AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile merkeze uzak mahalleleri ziyaret eden Başkan Kılca, halkla buluşmalarında Karatay için yaptıkları hizmetleri ve yeni dönemdeki vizyonlarını paylaşıyor.

Hafta sonu gerçekleştirilen ziyaretlerde, Katrancı, İpekler, Obruk, Yavşankuyu, Sürüç, Köseali, Yenice, Başgötüren mahallelerini ziyaret eden Başkan Kılca ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinliyor ve yapılacak projeler hakkında bilgi veriyor.

Mahalle sakinleri, Başkan Hasan Kılca'nın bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, kendisini büyük bir sevgiyle karşılıyorlar. Başkan Kılca, mahallelerdeki vatandaşlarla birebir görüşerek, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alıyor.

Başkan Hasan Kılca, Karatay'ın her köşesine eşit hizmet götürme kararlılığını vurguluyor ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşarak onların destek ve takdirini kazanıyor. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de, Karatay'ın gelişimi ve hizmetlerinde Başkan Kılca'nın önemli rolüne vurgu yaparak, yeni dönemdeki çalışmalara güvenlerini dile getiriyor.

Bakmadan Geçme