Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Genç, Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretleri düzenledi. Ziyaretlerde esnafla bir araya gelen Kılca ve Genç, Karatay'ın yerel seçimlerde rekor bir oy alarak Cumhur İttifakı olarak yeniden seçilmesini hedeflediklerini vurguladılar.

Hasan Kılca ve Mehmet Genç, esnafı tek tek dinleyerek taleplerini aldılar. Karatay'ın çeşitli caddelerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, bölgenin eksiklikleri ve esnafın talepleri konusunda istişareler yapıldı.

Başkan Hasan Kılca, yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar şehrimiz ve ilçemiz birçok önemli hizmet kazandı. Yeni dönemde de hep birlikte güzel işlere imza atacağız." dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise 31 Mart Yerel Seçimleri'nin önemine değinerek, "AK Parti, milletin derdiyle dertlenen bir siyasi harekettir. İnşallah aynı yolda devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Esnaf ziyaretleri sırasında, esnafların ve vatandaşların ilgi ve memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettikleri belirtildi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe teşkilat mensuplarına ilgilerinden dolayı teşekkür edildiği ifade edildi.

Bakmadan Geçme