Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gençlerle 'Mesele Gençlik' Konulu Söyleşide Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen 'Mesele Gençlik' konulu söyleşi programında gençlerle bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen “Mesele Gençlik” konulu söyleşide gençlerle buluştu. Program, Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ve sevilen spor spikerlerinden Erdoğan Arıkan moderatörlüğünde yaklaşık 3 saat süren bir sohbete ev sahipliği yaptı.

Başkan Altay, gençlerle yaptığı keyifli sohbette, gençlerin sahip oldukları imkanları en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğine vurgu yaparak, kişisel gelişimlerine önem vermeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca, özellikle Konya'ya dışarıdan gelen öğrencilerin şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmelerinin önemine dikkat çekti. Başkan Altay, gençleri Konya'nın ruhunu hissetmeye ve şehri yaşamaya davet etti.

Program sırasında, Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı sorumluluğuna değinen Başkan Altay, bu görevin gurur verici olduğunu ancak aynı zamanda büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade etti. İletişimin önemine vurgu yaparak, gençlerle gönül bağı kurmanın kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Salim Can Kilci, Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural ve Çocuk Meclisi Başkanı Talut Kerem Cengiz'in de katıldığı programda Başkan Altay, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Bakmadan Geçme