Konya Büyükşehir Belediyesi, İlçelerde Şehir Konferanslarıyla Bilinçli Toplum İnşa Ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Konferansları çerçevesinde Ocak ayında sevilen isimleri ilçelerde Konyalılarla buluşturarak önemli bir bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.

Ocak ayının son haftasında, Bekir Develi'nin Doğanhisar ve Hüyük'te, Merve Gülcemal'ın Karapınar ve Ereğli'de, Mustafa Karataş'ın ise Güneysınır ve Çumra'da vatandaşlarla buluştuğu etkinliklerde, İsrail'in Filistin'deki zulmüne dikkat çekildi. Konuşmacılar, boykotun ve desteğin sürekli devam etmesi gerektiğini vurguladılar.

İlçe Şehir Konferansları'nın Şubat ayında da devam edeceği belirtildi. Dursun Ali Erzincanlı'nın Kadınhanı'nda yapacağı konferansla başlayacak olan etkinlikler, Konyalıları bilinçlendirme ve bilgilendirme yolunda devam edecek. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında düzenlediği Şehir Konferansları, ilçelerdeki vatandaşlarla etkileşim ve bilinçlendirme amacıyla önemli bir platform sağlıyor. İsrail'in Filistin'deki zulmüne karşı duruşun sürdürülmesi ve bilincin artırılması adına yapılan bu etkinlikler, şehirdeki sosyal ve kültürel hayata önemli bir katkı sunuyor.

Bakmadan Geçme