Konya Büyükşehir, Şehit Ailelerini Unutmadı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya genelinde ikamet eden gaziler ile şehit yakınlarına yönelik her hafta düzenli olarak ziyaretler gerçekleştiriyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gaziler Günü dolayısıyla gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek onlara minnetlerini sundu. Altay, "Konya Modeli Belediyecilik" anlayışıyla sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Vatanı uğruna canını feda eden şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz bizlere emanet. Onların aziz hatıralarını ilelebet yaşatmayı sürdüreceğiz" dedi.

Kıbrıs Gazisi Hasan Hüseyin Biniş, 1994 yılında Şırnak Uludere'de mayına basarak bir bacağını kaybeden Abdürrahim Güzel ve yine aynı yıl Muş'ta teröristler tarafından pusuya düşürülerek bir bacağını kaybeden Adem Avcı'yı evlerinde ziyaret eden Başkan Altay, gazilerimizle sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Gaziler de düzenli olarak ziyaret edilmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Altay'a teşekkür etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Buğur, Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Süleyman Ege ve Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir de Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gaziler ve şehit ailelerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehit aileleri ve gazilerimize yönelik düzenlediği ziyaretler ve sosyal etkinliklerle onların yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme