Konya'da İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Eğitim Gündemini Değerlendirdi

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit başkanlığında gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları ve Zümreleri Yönergesi çerçevesinde çevrim içi olarak düzenlendi.

Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen projelerin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncülüğünde hayata geçirilen "Bizim Okulumuz" (Okul Merkezli Gelişim Projesi), "Başarmaya Hazırım" ve "Şehrimiz İmzamız" gibi önemli çalışmalar ele alındı. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleriyle iş birliği içinde sürdürülen projeler değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları ve Zümreleri Yönergesinde yapılan değişiklikler, Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Konya genelinde planlanan 2. dönem ortak sınavlar, öğrenci devamsızlıkları ve okul gelişim planlarının değerlendirilmesi gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda, 2024 TEKNOFEST başvuruları, Dördüncü Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu (UPUES2024), Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK), Ölçme ve Değerlendirme Merkezi (ÖDM), MEBBİS İşyeri ve Sağlık Güvenlik Modülü ile İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi gibi konular da ele alındı.

Konya'da gerçekleştirilen toplantıda, eğitim alanında yürütülen ve planlanan çalışmaların değerlendirilmesi ve önümüzdeki süreçte atılacak adımların belirlenmesi amaçlandı.

Bakmadan Geçme