Konya'da Su Verimliliği Seferberliği: Bilinçli Su Kullanımı Seminerleri Devam Ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Emine Erdoğan Hanımefendi Himayesinde Su Tasarrufu Seminerleri Düzenliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi himayesinde başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" kapsamında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Şehrin farklı noktalarında düzenlenen bilinçli su kullanımı seminerleriyle her kesime ulaşmayı hedefleyen KOSKİ, emeklileri de su tasarrufu konusunda bilinçlendiriyor.

Emeklilere yönelik olarak Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde düzenlenen seminerlerde, suyun hayati önemi, su döngüsü, iklim krizi, küresel ısınma, su kirliliği, su kıtlığı ve su tasarrufu gibi konular ele alınıyor. Ayrıca, Konya'daki su durumu, KOSKİ'nin faaliyetleri ve günlük hayatta su kullanımıyla ilgili pratik bilgiler de paylaşılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, "Türkiye Yüzyılına Bir Damla da Sen Ol", "DoğruSU İsraf Etmemek" ve "Söz KonuSU" sloganlarıyla yürüttüğü projelerle, doğal çevrenin korunması ve tasarruflu su kullanımının yaygınlaştırılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bakmadan Geçme