Konya'da Üçüncüsü Düzenlenecek Uluslararası Konya Yarı Maratonu için Kayıtlar Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Spor Konya Projesi kapsamında düzenlenen Uluslararası Konya Yarı Maratonu için kayıtlar başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 26 Mayıs'ta yapılacak maratona tüm sporseverleri davet etti.

Başkan Altay, Konya'nın spor alanındaki yatırımları ve uluslararası organizasyonlarıyla adeta bir spor şehri haline geldiğini belirtti. Uluslararası Konya Yarı Maratonu'nun her geçen yıl ilgi gördüğünü vurgulayan Altay, maratonun Konya'nın tanıtımına ve spor şehri kimliğine önemli katkılar sağladığını dile getirdi.

Başkan Altay, 21 kilometrelik Yarı Maraton, 10 Kilometre Koşusu ve Halk Koşusu olmak üzere üç farklı kategoride düzenlenecek maratona katılım için kayıtların başladığını duyurdu. Geçtiğimiz yıl 25 ülkeden katılımın olduğu maratona ilgiyi artırmak amacıyla sporseverleri kayıt yapmaya davet etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu Otizmli Bireyler Vakfı (SOBE) iş birliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Konya Yarı Maratonu, "Hareketin Merkezinde Ol" ve "Koşmak için Engel Yok" sloganlarıyla aktif bir yaşam tarzının desteklendiği bir organizasyon olarak ön plana çıkıyor. Kayıt için detaylara "konyayarimaraton.com" adresinden ulaşılabiliyor.

Bakmadan Geçme