KTÜN ve Ömer Atiker Holding A.Ş. Arasında Önemli İş Birliği: Bilgisayar Laboratuvarı Açıldı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ile Ömer Atiker Holding A.Ş. arasında yapılan 'Ar-Ge ve Eğitim İş Birliği Protokolü' kapsamında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Ömer Atiker Holding Yazılım ve AR-GE Laboratuvarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Protokol imzalandıktan sonra gerçekleşen açılış töreninde KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve Ömer Atiker Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker, laboratuvarın açılışını birlikte gerçekleştirdi.

Açılan laboratuvar, bilgisayar ve yazılım derslerinde kullanılmak üzere en güncel teknolojik imkanlarla donatıldı. Ayrıca, bilgisayar bilimleri ve ilgili disiplinlerde eğitim ve araştırma faaliyetlerine olanak sağlayacak.

Açılış konuşmasında KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, laboratuvarın KTÜN Meslek Yüksek Okulu'nun imkanlarına önemli bir katkı sağlayacağını belirterek, Ömer Atiker'e teşekkürlerini iletti.

Ömer Atiker Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker ise konuşmasında, gençlerin yabancı dil öğrenmelerine önem verilmesi gerektiğini vurgulayarak, okuldan yetişen gençlerin aranan eleman pozisyonunda olduğunu ifade etti

Açılış programına KTÜN yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılırken, bu iş birliğinin önemi vurgulandı ve başarılı bir eğitim dönemi dileyen dilekler ile son buldu.

Bakmadan Geçme