Selçuklu Belediyespor, U14 ve U16 Kategorilerinde Konya Şampiyonu Oldu!

Selçuklu Belediyespor Kulübü'nün U14 ve U16 Futbol Takımları, Konya Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.

Selçuklu Belediyespor Kulübü'nün futbol branşı, U14 ve U16 kategorilerinde büyük bir başarıya imza attı. U14 Ligi'nde mücadele eden kulüp, 2023-2024 sezonunu 10 puanla tamamlayarak Konya Şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. Mavi-Beyazlılar, sezonda oynadığı 11 maçta 10 galibiyet alırken, sadece 1 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 46 kez havalandıran ekip, kalesinde sadece 7 gol gördü.

U16 Ligi'nde de başarılı bir performans sergileyen Selçuklu Belediyespor Kulübü, A Grubu'nu lider tamamlayarak Play-Off'a yükseldi. Play-Off maçlarında da etkili bir performans sergileyen takım, final karşılaşmasında 1922 Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek Konya Şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonası'nda şehri temsil etme hakkını elde etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, futbol branşında elde edilen başarıyı tebrik ederek, sporcuları ve antrenörleri kutladı. Başkan Pekyatırmacı, Türkiye Şampiyonası'nda da başarılı bir performans sergilemeleri temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme