Uğur İbrahim Altay'dan Mübarek Berat Kandili Mesajı: Arınmış Gönüllerle Ramazan'a Adım Atmak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek Berat Kandili vesilesiyle Konyalıları ve İslam alemini tebrik ederek, manevi bir mesaj paylaştı. Başkan Altay, Berat gecesinin önemine vurgu yaparak, duaların kabul olduğu ve geçmiş hatalardan arınmanın mümkün olduğu bir zaman dilimi olduğunu ifade etti

Başkan Altay, mesajında Berat gecesinin, af ve temizlik anlamına geldiğini belirterek, bu gecenin insanların geçmiş hatalardan arınarak umutla geleceğe bakmalarına vesile olduğunu dile getirdi. Dargınlıkların unutulması ve gönüllerin imar edilmesi için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Ramazan ayına adım atarken, iyilik ve güzellikle, arınmış gönüllerle girmeyi temenni ettiğini ifade eden Başkan Altay, dualarında dünya mazlumlarının zulümden kurtulmasını, barış ve huzura kavuşmayı, darda olanların feraha ermesini dilediğini belirtti. Hemşehrilerinin, ülkenin ve tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik etti.

Başkan Uğur İbrahim Altay'ın paylaştığı mesaj, manevi değerlerin önemine vurgu yaparak, Berat Kandili'nin anlamını ve önemini hatırlatmaktadır. Mübarek günlerin, insanların birbirleriyle barışık, huzurlu ve umut dolu bir şekilde geçmesini temenni etmektedir.

Bakmadan Geçme