YRP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, Büyükşehir Binası ve Kütüphanesi İçin Projelerini Açıkladı

Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ideallerini rehber edinerek, 'Yeniden Öncü Konya' vizyonuyla maddi ve manevi projelerle yola çıktıklarını belirtti. Köseoğlu, yazılı basın açıklamasında, Konya'nın geleceği için önemli adımlar atmaya hazır olduklarını vurguladı.

Özellikle Konya'nın şehircilik konusundaki deneyimine değinen Köseoğlu, eski Büyükşehir Belediye binasının yıkılması ve yeni bir binanın temelinin atılmadan "Şehir Kütüphanesi" projesine başlanmasının eksik bir adım olduğunu ifade etti. Köseoğlu, göreve gelmeleri halinde bu projeyi tamamlayarak, gençlere kütüphane ve belediyeye yeni bir bina kazandıracaklarını belirtti.

Ayrıca, metro projesi gibi vaatlerin somut adımlarla desteklenmediğine dikkat çeken Köseoğlu, belediye imkanlarıyla şehrin ulaşım sorununu çözeceklerini ve metro gibi büyük projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Şehrin ulaşım ağının profesyonel bir yönetimle iyileştirileceğini vurguladı.

Köseoğlu, Konya'nın sadece merkezden ibaret olmadığını, ilçeleriyle birlikte geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu ve bu ilçelerin zenginliklerini göz ardı etmeyeceklerini dile getirdi. Sahada hissettikleri ilgi ve destekten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Köseoğlu, halkın teveccühüyle göreve hazır olduklarını belirtti.

Yeniden Refah hareketinin Konya'da güçlü bir şekilde temsil edileceğini ve "Yeniden Öncü Konya" idealine doğru adımların atılacağını ifade eden Köseoğlu, sözlerini tamamladı

Bakmadan Geçme